הוא הכי טוב שלא או פחות?
מה אתם חושבים שיהיה בקליפ?
תירשמו כל מה שאתם חושבים
דיון מהנה
gagalover כתב:גאגא אמרה שהקליפ יהיה באווירה תנ"כית, גאגא תגלם בשיר את מרים המגדלית, התומכת המרכזית בישו וזו שטיפלה בגופה שלו אחרי שנצלב. על פי גאגא, הקליפ יציג גרסה אלטרנטיבית של ירושלים הקדושה. צפוי לנו קליפ הזוי לגמרי אז כדאי שתתכוננו לזה נפשית. †††
gagalover כתב:גאגא אמרה שהקליפ יהיה באווירה תנ"כית, גאגא תגלם בשיר את מרים המגדלית, התומכת המרכזית בישו וזו שטיפלה בגופה שלו אחרי שנצלב. על פי גאגא, הקליפ יציג גרסה אלטרנטיבית של ירושלים הקדושה. צפוי לנו קליפ הזוי לגמרי אז כדאי שתתכוננו לזה נפשית. †††
liel כתב:שיירר מעללפ!! ואי אפשר לדעת מה יהיה בקליפ ליידי גאגא כל הזמן מפתיעה מחדש :) תגידו זה נכון שהיא רשמה את השיר על היהודים בגלל שהיא באה לישראל?
lilmonster_4ever כתב:liel כתב:שיירר מעללפ!! ואי אפשר לדעת מה יהיה בקליפ ליידי גאגא כל הזמן מפתיעה מחדש תגידו זה נכון שהיא רשמה את השיר על היהודים בגלל שהיא באה לישראל?
ממש לא, אין קשר בין השיר הזה ליהודים.
~
ולנושא- ואו, אי אפשר לתאר מה יהיה בקליפ..
ואני אוהבת אותו כי הוא בסגנון של באד רומאנס, שירים מקפיצים וכיפיים .. זה מה שאני אוהבת בה, שהיא מסוגלת לעשות גם בלדות מרגשות וגם שירים כיפיים ומקפיצים, והכי חשוב- שבלייב היא עושה את כל הסוגים מצוין
GovermentHooker כתב:WOAH
איזה קצב יש לשיר הזה זה מטריף !
לא ציפיתי לפחות מגאגא,
הקצב של השיר הזה רק מזכיר לי כל פעם שהיא אמרה שבאלבוםפ יהיו הרבה השפעות של מטאל ורוק,
קצב כבד כזה...
בכל מקרה, השיר הזה הוא פשוט התעלות לעומת BTW שהיה מאוד "נחמד" אבל לא יותר מזה...
בקרוב כולם הולכים לזמזם
Judas, Ju-du-as !
XD
lilmonster_4ever כתב:GovermentHooker כתב:WOAH
איזה קצב יש לשיר הזה זה מטריף !
לא ציפיתי לפחות מגאגא,
הקצב של השיר הזה רק מזכיר לי כל פעם שהיא אמרה שבאלבוםפ יהיו הרבה השפעות של מטאל ורוק,
קצב כבד כזה...
בכל מקרה, השיר הזה הוא פשוט התעלות לעומת BTW שהיה מאוד "נחמד" אבל לא יותר מזה...
בקרוב כולם הולכים לזמזם
Judas, Ju-du-as !
XD
למה בקרוב? זה קורהההההה DDD: